image

Hoortoestellen met Bluetooth verbinding

Hoortoestellen met Bluetooth verbinding

Bluetooth is een technologie die verschillende digitale apparaten draadloos met elkaar verbindt. In de meeste smartphones, laptops en TV-toestellen zit Bluetooth standaard ingebouwd. Sinds kort heeft Bluetooth ook haar weg gevonden naar onze hoortoestellen.

De voordelen van Bluetooth

Het grote voordeel is een draadloze verbinding met accessoires en zowat alle gsm’s, smartphones, TV-toestellen en Hifi-installaties die met Bluetooth werken. Een discreet draadloos accessoire is voldoende om uw Bluetooth hoortoestellen om te vormen tot draadloze hoofdtelefoons, waarbij het geluid rechtstreeks naar uw hoortoestellen wordt verzonden. Met sommige smartphones kan er zelfs een rechtstreekse verbinding gemaakt worden, zonder hulp van een accessoire.

 

 

De voordelen van Bluetooth hoortoestellen zijn enorm:

  • Voer draadloze telefoongesprekken en praat opnieuw vol verrouwen met familie en vrienden.
  • Bekijk een film en krijg het geluid rechtstreeks in uw hoortoestellen zonder dat u het algemene TV-volume luider hoeft te zetten of luister in stereokwaliteit naar uw favoriete muziek.
  • Versta perfect wat gezegd wordt tijdens een presentatie of groesgesprek.

Draadloze bediening van uw digitale hoortoestel

Via Bluetooth kan u door middel van een smartphone applicatie eenvoudig en discreet uw hoortoestellen bedienen. Zo kan u op eender welk moment het luisterprogramma wijzigen of het volume aanpassen. U bepaalt zelf het geluid dat u op het moment comfortabel vindt.

Tenslotte laat deze technologie ook communicatie tussen 2 hoortoestellen toe. Op die manier wordt een aanpassing aan het linker- of rechter hoortoestel automatisch doorgevoerd naar het andere hoortoestel.

       ReSound LiNX 3D

Onze audiologen tonen graag wat de voordelen voor u kunnen zijn. Maak gerust een afspraak in één van de vele Amplifon hoorcentra en zet de eers stappen richting een beter gehoor.

Bluetooth testen

Wilt u de voordelen van Bluetooth zelf eens ondervinden. Kom dan eens langs in één van onze hoorcentra zodat onze audioloog u alle mogelijkheden kan tonen.
Maak hier uw afspraak