image

Beter horen in 5 stappen

Beter horen in 5 stappen

De hoorspecialisten van Amplifon zijn verspreid over 150 hoorcentra en servicepunten in België en Luxemburg: we zijn immers wereldleider op gebied van hooroplossingen. Hoe dit komt? Heel eenvoudig: wij zorgen ervoor dat u beter hoort in slechts vijf stappen. Een kleine moeite voor een hemelsbreed verschil!

Stap 1: Maak een afspraak voor een gratis gehoortest

Als u een afspraak maakt voor een gratis hoortest en -analyse, dan vertelt onze audioloog u na een uurtje of u gehoorverlies hebt. En als blijkt dat dit het geval is, dan kan u vertrouwen op deskundig en persoonsgericht advies, verpakt in een eerste voorstel als oplossing – volledig vrijblijvend en gratis. Deze analyse is meteen uw eerste stap: het erkennen van een probleem en een oplossing opzoeken.

Stap 2: Haal uw voorschrift bij de neus-keel-oorarts

Hoortoestellen krijgt u enkel op voorschrift. Dus als uit onze hooranalyse zou blijken dat u gehoorproblemen heeft, moet u eerst naar de neus-, keel- en oorarts (NKO of KNO) gaan. Deze zal u dan medisch diagnosticeren en, indien hij of zij dit nuttig acht, voorzien van een voorschrift. Met dit voorschrift gaat u terug naar uw Amplifon hoorcentrum om verdere stappen te ondernemen.

Stap 3: Kies het toestel dat beantwoordt aan uw noden

We nemen de resultaten uit de vorige stappen in overweging om te beslissen welk hoorapparaat zal zorgen voor een optimaal resultaat. We bekijken uw levensstijl, halen onze hooranalyse boven en combineren dit met het voorschrift van de NKO-arts. Daarna kijken we in ons uitgebreid assortiment kwaliteitsmerken naar de verschillende types hooroplossingen. Belangrijk om weten: wij hebben geen banden met fabrikanten, wat betekent dat u zeker kan zijn van neutraal en onpartijdig advies. Uw comfort en budget staan altijd op de eerste plaats.

Stap 4: Ga enkele weken op stap met uw hoortoestel om het uit te proberen.

Wanneer we samen hét perfecte hoortoestel hebben gevonden, programmeert de audioloog dit volledig naar uw noden en comfort. We leggen uit hoe u ze gebruikt en sturen u dan op pad. Zo krijgt u alle tijd die u nodig heeft om te wennen aan een hoortoestel in uw dagelijkse leven. Hiervoor krijgt u, volledig vrijblijvend overigens, tot 4 weken de tijd.

Zit u gedurende deze periode toch met problemen? Vertel het ons dan tijdens uw wekelijkse controle: wij stellen de hoorapparaten bij op basis van uw ervaringen. En bent u na uw proefperiode helemaal overtuigd? Pas dan koopt u de hoorapparaten in kwestie. Enneuh… laat die administratieve formaliteiten ook maar aan ons over.

Stap 5: Geniet van onze service

Onze hoortoestellen zijn bedoeld om jaren mee te gaan. We willen er dus ook voor zorgen dat dit gebeurt. Daarom geven wij vijf jaar gratis garantie op uw aankoop, inclusief een halfjaarlijks onderhoud en al de service die u nodig acht. Want, naast een passie voor hooroplossingen hebben wij ook een passie voor tevreden klanten. U kan er dus zeker van zijn dat uw gehoor in goede handen is bij de Amplifon-audiologen.

Begin nu met stap 1 en maak snel uw afspraak voor een gratis hooranalyse! Enkel zo kunnen we de zoektocht naar een oplossing voor uw gehoorproblemen starten. Tot snel!