Soorten hoorapparaten

Amplifon biedt hoortoestellen om discreet te dragen met behulp van de nieuwste technologieën. Omdat uw gehoor uniek is, hebben we ervoor gekozen om met alle merken hoorapparaten te werken. Zodoende zult u zeker de beste oplossing vinden die is aangepast aan uw behoeften. Ontdek de technische kenmerken, de nieuwste hoortoestellen en de verschillende modellen.
Ontdek ons assortiment hoorapparaten

Bescherm uw gehoor op een dagelijks basis

Water, geluid, hoogte, ... Verschillende factoren kunnen ongemak veroorzaken en het gehoorsysteem dagelijks verzwakken. Het dragen van gehoorbescherming vermindert dit ongemak en beschermt uw gehoor beter. Van de standaard oordop voor incidentele behoeften tot gehoorbescherming op maat van uw normale activiteiten, ontdek ons assortiment gehoorbeschermingen dat u elke dag vergezelt.
Ontdek onze oplossingen over gehoorbescherming

Onze hoorhulpmiddelen

Bij Amplifon zijn we voortdurend op zoek naar de voordelen van nieuwe hoortechnologieën om het leven van onze klanten makkelijker en aangenamer te maken. Onze experten selecteerden een ruim assortiment innovatieve accessoires voor een optimaal gebruiksgemak en met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.
Ontdek onze accessoires

Vrijblijvende proefperiode

We vinden het belangrijk dat u de tijd krijgt om de hoortoestellen eens uit te proberen. Bij Amplifon bieden we u de mogelijkheid om gedurende 4 weken, volledig vrijblijvend, uw hoorapparaten te gebruiken en het effect ervan te testen in uw dagelijkse leven.
Lees verder