image

Batterijen voor hoorapparaten

Batterijen voor hoorapparaten

Amplifon biedt u voor elk type hoorapparaat batterijen van de beste kwaliteit aan, conform aan alle Europese normen. De batterijen zijn altijd te verkrijgen bij het Amplifon hoorcentrum in de buurt.

Onze hoortoestelbatterijen zijn ontworpen om de beste kwaliteit te bieden. U haalt op elk moment het beste uit uw hoortoestel. De batterijen worden verpakt in een handig kaartje, zo blijven ze beschermd tot u ze nodig heb. U kan de batterij altijd en overal zelf vervangen. Batterijen voor hoorapparaten komen in vier verschillende maten. Elke maat is herkenbaar aan de unieke kleur:

 Batterijen 6 stuks > 6,00 

Batterijvoordeel

Omdat een hoortoestel nu eenmaal veel batterijen verbruikt, biedt Amplifon u €10 korting bij aankoop van 10 batterijkaartjes van 6 batterijenU kan uw batterijen ook online bestellen door hier te klikken.

Al onze service packs komen met een bepaald batterijvoordeel. Het voordeel of de korting die u geniet is afhankelijk van het service pack.

De levensduur van hoortoestelbatterijen

Elk type hoortoestel gebruikt een specifieke batterijmaat, elke maat heeft een andere levensduur. De exacte levensduur van een batterij hangt natuurlijk ook af van het gebruik van het hoortoestel. Een batterij gaat langer mee als het hoortoestel slechts enkele uren per dag wordt gedragen. Gebruikt u het hoorapparaat de hele dag door en in combinatie met extra accessoires, dan heeft dat een negatieve invloed op de batterijduur.

Tip! Wilt u het maximale uit uw hoortoestelbatterij halen? Haal het stickertje van de batterij en wacht vijf minuten voordat u het in het hoortoestel plaatst. Dit geeft de batterij de tijd om extra zuurstof op te nemen zodat het maximale vermogen vrijkomt.

Is de hoortoestelbatterij leeg?

Wanneer een batterij bijna leeg is geeft het hoortoestel regelmatig een geluidssignaal, totdat de batterij volledig leeg is. Wanneer dit gebeurt, geeft het hoortoestel meerdere geluidssignalen na elkaar net voordat het hoortoestel uitvalt.

Lege hoortoestelbatterijen mogen niet zomaar met het standaard huisvuil weggegooid worden. Amplifon denkt ook aan het milieu. U kan uw lege batterijen gewoon in uw Amplifon hoorcentrum binnenbrengen, waarna wij ons ontfermen over het correct inzamelen en recycleren!

Hoe de batterijen vervangen?

U kunt de batterijen eenvoudig zelf vervangen:

  1. Open de batterijlade van het hoortoestel
  2. Verwijder de oude batterij
  3. Verwijder de sticker van de nieuwe batterij en wacht twee minuten
  4. Plaats de nieuwe batterij in de lade, met de kant waar de sticker zat aan de bovenzijde
  5. Sluit de batterijlade

De batterij in het hoortoestel plaatsen

In enkele eenvoudige stappen tonen we u hoe u de batterijen van uw hoortoestellen vervangt.
Lees verder

Bestel batterijen voor bij u thuis

Heeft u nood aan nieuwe batterijen voor uw hoortoestel? Bestel uw batterijen eenvoudig online, of per telefoon via 0800.94.231.
Meer info