image

Batterijen voor hoorapparaten

Batterijen voor hoorapparaten

Voor elk type hoortoestel biedt Amplifon batterijen van de hoogste kwaliteit die voldoen aan alle Europese normen. Deze kwaliteitsbatterijen zijn altijd beschikbaar bij een Amplifon-hoorcentrum bij u in de buurt.

Hiermee kunt u op elk moment het maximale uit uw apparaat halen en bovendien zijn ze verpakt in een zeer handig kaartje. Ze zijn beschikbaar in vier verschillende maten en herkenbaar aan hun unieke kleur:

 Batterijen 6 stuks > 6,00 

Batterijvoordeel

Omdat een hoortoestel nu eenmaal veel batterijen verbruikt, biedt Amplifon u €10 korting bij aankoop van 10 batterijkaartjes van 6 batterijenU kan uw batterijen ook online bestellen.

Al onze service packs komen met een bepaald batterijvoordeel. Het voordeel of de korting die u geniet is afhankelijk van het service pack.

De levensduur van hoortoestelbatterijen

Elk type hoortoestel gebruikt een specifieke batterijmaat, elke maat heeft een andere levensduur. De exacte levensduur van een batterij hangt natuurlijk ook af van het gebruik van het hoortoestel. Een batterij gaat langer mee als het hoortoestel slechts enkele uren per dag wordt gedragen. Gebruikt u het hoorapparaat de hele dag door en in combinatie met extra accessoires, dan heeft dat een negatieve invloed op de batterijduur.

Tip! Wilt u het maximale uit uw hoortoestelbatterij halen? Haal het stickertje van de batterij en wacht vijf minuten voordat u het in het hoortoestel plaatst. Dit geeft de batterij de tijd om extra zuurstof op te nemen zodat het maximale vermogen vrijkomt.

Is de hoortoestelbatterij leeg?

Wanneer een batterij bijna leeg is geeft het hoortoestel regelmatig een geluidssignaal, totdat de batterij volledig leeg is. Wanneer dit gebeurt, geeft het hoortoestel meerdere geluidssignalen na elkaar net voordat het hoortoestel uitvalt.

Lege hoortoestelbatterijen mogen niet zomaar met het standaard huisvuil weggegooid worden. Amplifon denkt ook aan het milieu. U kan uw lege batterijen gewoon in uw Amplifon hoorcentrum binnenbrengen, waarna wij ons ontfermen over het correct inzamelen en recycleren!

De batterijen in het hoortoestel plaatsen

Activeer de batterij voordat u ze in het hoortoestel plaatst door het stickertje te verwijderen. Wacht na het verwijderen van het stickertje een vijfal minuten en plaats met de plu-kant (+) naar boven in het hoortoestel. Wanneer u het batterijvakje sluit start het hoortoestel meteen op. Een pieptoon geeft aan dat de opstart gelukt is en het hoortoestel gebruiksklaar is.

Ontdek hier hoe u de batterij van uw hoortoestel vervangt.