Amplifon is een klinkende naam in de hoorzorg. Al meer dan 65 jaar ondersteunen we mensen met hoorproblemen. Onze audiologen voorzien in persoonlijke service en technologisch innovatieve oplossingen op maat. Als de meest vooraanstaande hoorspecialist in België beschikken we daartoe over een netwerk van meer dan 150 hoorcentra en servicepunten.

Wat maakt Amplifon uniek?

In alles wat we doen, laten we ons leiden door drie kernwaarden.

1. We willen onze expertise delen.

Dat doen we via gekwalificeerde en professioneel opgeleide audiologen. Deze experten kunnen de klant perfect en in functie van zijn behoeften de juiste hooroplossing adviseren.

2. We willen klanten verrassen.

Dat doen we met de beste hoortoestellen, accessoires en gehoorbescherming die hun hoorcomfort én levenskwaliteit aanzienlijk verbeteren.

3. We willen pioniers zijn.

Dat doen we met innovatieve technieken en de nieuwste digitale hoortoestellen, maar ook door klanten te informeren via de nieuwe media en andere communicatiekanalen.

Service op maat

Hoortoestellen koopt u niet zomaar. Bij Amplifon proberen we u dan ook zo goed mogelijk te begeleiden, zodat alles duidelijk is voor u en u met een gerust hart terug naar huis kan vertrekken.
Een afspraak maken

Een gerichte oplossing voor elk individu

Er is geen sprake van gestandaardiseerde “one size fits all” oplossingen. Amplifon houdt zich aan een programma waarmee het al zijn klanten een leven lang, op het individu aangepaste hoorzorg kan bieden. Wij geloven rotsvast dat iedere klant een unieke hooroplossing nodig heeft die aansluit bij de eigen invulling van het dagelijkse leven. We zijn er ook van overtuigd dat deze behoeften in de loop van een leven kunnen veranderen.

Onze audiologen nemen niet alleen hun tijd voor een uitgebreide hoortest, maar ook voor een grondig inzicht in de situatie en de omgevingen waarin de cliënt de meeste problemen ervaart. Voor ons is dat dé manier om tot de optimale oplossing te kunnen komen: op basis van individuele behoeften en budgetten.

Onze experts nemen, minstens een uur, de tijd om uw specifieke behoeften volledig in kaart te brengen:

  • Er wordt minstens een uur voorbehouden om uw gehoor optimaal te analyseren, geen snelle, gehaaste behandeling!
  • De audioloog analyseert de klant in zijn specifieke situatie, bekijkt wat zijn noden zijn en probeert een oplossing op maat aan te reiken.
  • Onze audiologen werken heel persoonsgericht: correcte en uitgebreide informatieverstrekking is essentieel.
  • U krijgt altijd te horen wat de tests in kwestie inhouden, de audioloog voorziet ook informatie over de werking van de hoortoestellen of gehoorbescherming.
  • De klant krijgt uitleg over zijn producten: uitleg over aan- en uitdoen, onderhoud, maar ook over het gebruik in verschillende omstandigheden.