Klassieke hoortoestellen

Het meest vertrouwde type hoortoestel is nog steeds het klassieke hoorapparaat. Dat bevindt zich achter het oor en stuurt door middel van een buisje (en eventueel een op maat gemaakt oorstukje) het geluid door naar de gehoorgang.
Lees verder

Onzichtbare hoortoestellen

Onzichtbare hoortoestellen worden ontwikkeld om diep in de gehoorgang geplaatst te worden, waardoor niemand ziet of zich realiseert dat u een hoortoestel draagt.
Lees verder

Mini-hoortoestellen

Bij Amplifon vindt u u een uitgebreid assortiment kleine, discrete hoortoestellen, in verschillende formaten en uitvoeringen die nog amper zichtbaar zijn voor het blote oog. Ontdek hier onze verschillende modellen.
Lees verder

Hoortoestellen met Bluetooth verbinding

Bluetooth is een technologie die verschillende digitale apparaten draadloos met elkaar verbindt. In de meeste smartphones, laptops en tv-toestellen zit bluetooth standaard ingebouwd. Sinds kort heeft bluetooth ook haar weg gevonden naar onze hoortoestellen.
Lees verder

Herlaadbare hoortoestellen

Met Signia biedt Amplifon het nieuwste in hoortechnologie aan : herlaadbare hoortoestellen. Daarmee kunt u minimaal 24 uur zonder zorgen profiteren van uw herwonnen gehoor.
Ontdek alle voordelen van herlaadbare hoortoestellen

Mijn hooroplossing

Omdat wij bij Amplifon van mening zijn dat uw oren niet alleen het beste hoorapparaat maar ook de beste service verdienen, bieden we u door middel van een uitgebreid aanbod aan beschikbare service packs een service op maat.
Lees verder

Leven met hoortoestellen

Als u uw hoorapparaat voor het eerst draagt, is het belangrijk om te onthouden dat het enige tijd kan duren eer u er volledig aan gewend bent geraakt. Elk hoorapparaat brengt namelijk een aanpassingsperiode met zich mee.
Lees verder