Testpersonen gezocht

Amplifon zoekt een enthousiast testpubliek om de prestaties van onze nieuwste herlaadbare hoortoestellen Signia Cellion in kaart te brengen. Kandidaat-testers melden zich aan voor een gratis hoortest en 2 testweken met herlaadbare hoortoestellen.
Lees meer en meld u aan voor 30 juni 2017

Waarom deelnemen?

Wenst u mee te werken aan dit onderzoek? Lees waaraan u zich mag verwachten, het verloop van de test, de voorwaarden en de voordelen. Deelnemers aan het onderzoek hebben bij eventuele aankoop keuze tussen verschillende voordelige voorwaarden.
Ontdek hier de extra voordelen voor geregistreerde testers en neem deel

Gehoorbescherming

Als u geregeld wordt blootgesteld aan harde geluiden, kan uw gehoor geleidelijk beschadigd raken zonder dat u het beseft. Als u zich dagelijks in hoge geluidsniveaus bevindt, doet u er goed aan de duur van de blootstelling zoveel mogelijk te beperken. De specialisten van Amplifon hebben een jarenlange ervaring op het gebied van hoorbescherming. Ze bieden u dan ook hoogwaardig advies op maat en een ruim assortiment oplossingen voor gehoorbescherming.
Ontdek onze oplossingen

Herlaadbare hoortoestellen

Met Signia biedt Amplifon het nieuwste in hoortechnologie aan : herlaadbare hoortoestellen. Daarmee kunt u minimaal 24 uur zonder zorgen profiteren van uw herwonnen gehoor.
Ontdek alle voordelen van herlaadbare hoortoestellen

Onzichtbare hoortoestellen

Onzichtbare hoortoestellen worden ontwikkeld om diep in de gehoorgang geplaatst te worden, waardoor niemand ziet of zich realiseert dat u een hoortoestel draagt. U geniet van een optimale discretie en een bijna onzichtbaar hoortoestel op maat dat perfect in uw gehoorgang past. Deze eigenschappen garanderen niet alleen optimale discretie, maar ook een hoog draagcomfort. Ontdek al onze onzichtbare hoortoestellen!
Meer lezen

Liever een brochure?

Wenst u meer informatie over de werking van uw gehoor, verschillende hooroplossingen of over hoe Amplifon u concreet kan helpen? Dowload dan nu onze brochure 'Alles over Horen'.
Download de brochure

Volg onze blog

Meer weten over gehoorverlies en gehoorbescherming, of hoe we daar bij Amplifon mee omgaan? In onze blog belichten we wekelijks een aantal onderwerpen die te maken hebben met het gehoor. We besteden ook aandacht aan onderzoeken en internationale initiatieven en beantwoorden er uw meest voorkomende vragen.
Meer lezen