image

De Amplifon hoortest

Bent u benieuwd hoe goed uw gehoor nog is? Amplifon nodigt u met plezier uit voor een gratis hoortest*, waarbij we uw gehoor uitgebreid testen en u nadien voorzien van gepersonaliseerd advies op maat.

Maak nu een afspraak voor een gratis hoortest*. De Amplifon hoorspecialisten nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak op een voor u geschikte dag en tijdstip.


Wat mag u verwachten van de gratis Amplifon Hoortest*?

U wordt door een van onze collega's met een kopje koffie of thee ontvangen, waarna u begeleid wordt naar onze geluidsarme testruimte. Bij Amplifon nemen we echt de tijd voor u. Dat betekent dat we niet stoppen bij de standaard hoortest, maar meteen ook analyses uitvoeren in verschillende luistersituaties.
 
Uw audioloog stelt u vragen over uw gezondheid, gehoor en levensstijl om uw situatie optimaal te begrijpen. Bovendien toetsen we uw verwachtingen, perceptie van uw eigen gehoorverlies en de resultaten met elkaar af. Als u een gehoorverlies heeft, zal de audioloog de beste opties en de te ondernemen stappen om te voldoen aan uw behoeften, uitgebreid met u bespreken. Samen met u gaan we op zoek naar de meest geschikte hoortoestellen voor uw gehoorprobleem en uw hoorspecialist begeleidt u bij het verbeteren van uw gehoor.
 
U mag zich bovendien verwachten aan:

  • Een warm onthaal
  • Een deskundige en uitgebreide analyse van uw gehoor, tijdens verschillende testen
  • Een advies en volledige begeleiding op maat van uw noden en behoeften
  • Een verwijsbrief voor medische doeleinden, indien noodzakelijk

 *Hoortest zonder medisch doel