image

Onze audiologen

Bij ieder van onze 150 vestigingen in België is er altijd een gekwalificeerd audioloog aanwezig. Bovendien zijn we samenwerkingen aangegaan met heel wat plaatselijke opticiens zodat u ook daar geholpen kan worden door onze Amplifon-audioloog. U kan er op afspraak dus ook terecht voor een gratis hoortest.

Amplifon-audiologen zijn volledig gekwalificeerd en geregistreerd bij het Ministerie van Volksgezondheid en bij het RIZIV. Het RIZIV of rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering registreert uitsluitend professionals die voldoen aan de door haar gestelde normen op het gebied van opleiding, professionele vaardigheden en gedrag. Dit omvat een hogeschool of universitaire opleiding van 3 tot 5 jaar.

Onze audiologen blijven op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de hoorzorgtechnologie en de best practice, zodat ze altijd de beste hooroplossing kunnen bieden voor uw specifieke behoeften.
Onze audiologen zijn ervoor opgeleid essentiële medische omstandigheden te herkennen en indien nodig u door te verwijzen naar een geschikt medisch specialist.

Als de audioloog tijdens de beoordeling ook maar enigszins twijfelt over de medische toestand van uw oren, dan zal hij of zij u doorverwijzen naar uw huisarts of neus-, keel- en oorspecialist (NKO).